Loopfiets Middi

Rollover Mouse To Zoom

€ 149,00

In voorraad Op werkdagen voor 13:00 besteld is volgende werkdag geleverd

Loopfiets Middi

Met de introduktie van de Middi door Kiddimoto kunnen kinderen jaren plezier hebben van hun loopfiets! De Middi is gemaakt voor kinderen van 6-12 jaar. Het frame is gemaakt van duurzaam berken laminaat, en fiets heeft luchtgevulde banden. De loopfiets is bedoeld voor kinderen met balans en coordinatie problemen maar ook voor kinderen met een beperking die gebruik van een pedaal fiets moeilijk maakt. Het zadel is in hoogte verstelbaar, om een beter comfort te geven en mee te groeien met de rijder.

Lengte: 108 cm

Hoogte (handvaten naar de grond): 72 cm

Zadelhoogte laagste: 60 cm

Zadelhoogte hoogste: 70 cm

Max gewicht: 60 kg

De Middi komt met blitse helm en handschoenen!

De levertijd kan soms tot 10 werkdagen bedragen, afhankelijk van voorraad.

Beoordeling van de Kiddimoto Middi

Door Charlie Arkwright (8 jaar) en zijn moeder (Jane)

Charlie heeft autisme, leer problemen en een hersenverlamming. Hij is een vrolijke, vriendelijke jongeman die altijd klaar staat om te helpen. Toen Charlie 2 werd kreeg hij een loopfiets waarve groot is geworden - maar die rijdt hij nog steeds (met zijn knieen op kin-hoogte)! Dat de loopfiets nog steeds in fantastische conditie is, is een indicatie hoe goed deze loopfietsen zijn gemaakt.

Toen wij de NEC Bike Show in November 2011 bezochten ontmoetten we Simon van Kiddimoto en we vroegen hem of het mogelijk was een grotere loopfiets te maken voor kinderen met coordinatie en balans problemen. 7 Maanden later was de fiets gemaakt en onze eerste  indruk was 'WOW die is mooi!' Charlie was super opgewonden en toen hij hem zag sprong hij een gat in de lucht. De afgelopen maand heeft hij bijna iedere dag gereden en neem hem zelfs mee naar zijn slaapkamer. Wanneer we samen onderweg zijn krijgen we volop positieve opmerkingen, vooral van Charlie's vrienden op de speciale school.

Naar mijn mening heeft het een groot verschil gemaakt voor Charlie's balans, maar ook voor het strekken van zijn 'hersenverlamde been' (zoals hij dat zelf noemt). De fiets is heel goed gemaakt, robuust en solide en er is voldoende ruimte hem zo te maken zoals je zelf wilt. Omdat Charlie een fan is van motorcoureur Rossi hebben we een aantal stickers met Rossi's naam geplakt.

De fiets heeft een in hoogte verstelbaar zadel zodat het met hem mee kan groeien. Fantastisch! Charlie kan nu rond racen met een behoorlijke vaart om dan zijn voeten omhoog te doen en de loopfiets lekker te laten rollen. Het zou super zijn wanneer er een steun voor zijn voeten zou zijn.

Extra informatie: Loopfiets Middi

Artikelnummer Kiddimoto
Merk Kiddimoto
Leeftijd 6+
Gratis verzending Nee