Essentiële Aroma Olie (set van 6) - Aromatherapie

Rollover Mouse To Zoom

€ 21,95

In voorraad Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 12:00 uur worden op dezelfde dag verzonden.

Essentiële Aroma Olie (set van 6) - Aromatherapie

In deze prachtige set hebben we 6 populaire geuren samengesteld van onze veelgevraagde essentiële aromaoliën. Deze oliën zijn vooral geschikt voor aromatherapie, maar kunnen ook eenvoudig worden gebruikt om een ontspannen sfeer in huis of in een sensorische ruimte te creëren en te bevorderen.

Deze oliën kunnen ook worden gebruikt met essentiële olieverspreiders of luchtbevochtigers. Voeg een paar druppels olie toe aan het watercompartiment van uw diffuser om geurige damp in de lucht te laten ontsnappen.

Kenmerken: Deze kit bevat de volgende geuren:

Pepermuntolie: Pepermuntolie heeft een verfrissende en verkoelende geur. Het kan helpen bij het verlichten van hoofdpijn en het bevorderen van een gevoel van alertheid. Hoewel pepermuntolie doorgaans niet direct ontspannend is, kan het helpen om stress te verminderen en de geest op te frissen.

Rozenolie: wordt vaak gebruikt in aromatherapie vanwege zijn kalmerende en harmoniserende eigenschappen. Het heeft een rustgevend effect op de geest en kan helpen bij het verminderen van stress, angst en spanning.wordt vaak gebruikt in aromatherapie vanwege zijn kalmerende en harmoniserende eigenschappen. Het heeft een rustgevend effect op de geest en kan helpen bij het verminderen van stress, angst en spanning.

Lavendelolie: Lavendelolie staat bekend om zijn kalmerende eigenschappen en wordt vaak gebruikt om stress en angst te verminderen. Het heeft een aangename, bloemige geur en kan zowel geestelijke als fysieke ontspanning bevorderen.

Vanilleolie: Vanille heeft een zoete, warme geur. Het kan een gevoel van comfort en ontspanning bevorderen.Vanille-essentiële olie; wordt soms gebruikt om een warme en uitnodigende sfeer te creëren.

Sinaasappelolie: Sinaasappelolie heeft een opbeurende en verfrissende geur. Het kan helpen bij het verbeteren van de stemming en het verminderen van stress. Het is een populaire keuze om een positieve sfeer te bevorderen.

Tea tree-olie: Tea tree-olie heeft antiseptische eigenschappen en kan helpen bij het zuiveren van de lucht. Hoewel het niet direct ontspannend is, kan het bijdragen aan een schone en gezonde omgeving, wat indirect kan bijdragen aan ontspanning.

Specificatie

Maat : Elke fles 10 ml.

Gebruik : Aromatherapie

Leeftijd : 3+

Extra informatie: Essentiële Aroma Olie (set van 6) - Aromatherapie

Artikelnummer SA61
Merk BlinQ
Leeftijd 3+
Gratis verzending Nee

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Verlichte Aroma Lamp Met Speakers
Verlichte Aroma Lamp Met Speakers
€ 68,95