Glasvezel Toverstaf

Rollover Mouse To Zoom

€ 15,95

Niet in voorraad

Glasvezel Toverstaf

Glasvezel Toverstaf

De Fiber Optics zijn zacht en veilig om aan te raken. ?Ook veilig om? swish rond, om geluid en beweging toe te voegen aan de ervaring. Bekijk de bewegende fonkelende lichtjes op deze fantastische multi-zintuiglijke bron. Kan worden gebruikt als onderdeel van sensorische en autismebehandeling.

Een leuke accessoire voor elk feest, feest of concert. Ideaal voor Bonfire Night en vuurwerk voor kleine kinderen als een veiliger alternatief voor sterretjes. Duurzaam, gemakkelijk vast te houden plastic handvat met sterdetail en een van kleur veranderend LED-licht, dat overgaat in een straal van glasvezeldraden die oplichten en overspoelen met heldere kleuren. Druk op de knop om tussen modi te wisselen.

Deze? Glasvezel Wanden? zijn uitstekende oplichtende en veelkleurige toverstokken met gekleurde handvatten (roze en blauw) met een simpele druk op de knop om te bedienen. Elk heeft 3 verschillende lichtstanden, zodat je de kleur naar hartenlust kunt instellen. Spectaculaire optische kleur- en lichteffecten. Fantastische visuele en zintuiglijke input in elke verduisterde omgeving.

Kenmerken :
  • Opgelet : Vermijd stevige handelingen of vezels kunnen losraken.
  • Maat : Handbediend
  • Kleur : Kleuren kunnen variëren
  • Stroombron : gebruikt 3 ?AG13? vervangbare knoopbatterijen (batterijen zijn inbegrepen).

Extra informatie: Glasvezel Toverstaf

Artikelnummer SFOL
Merk BlinQ
Leeftijd 3+
Gratis verzending Nee