Grijs poppenhuis met balkon - Hout XXL - H1150 x B830 x D300 mm - Barbie

Rollover Mouse To Zoom

€ 139,99

In voorraad Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 12:00 uur worden op dezelfde dag verzonden.

Grijs poppenhuis met balkon - Hout XXL - H1150 x B830 x D300 mm - Barbie

Grijs poppenhuis met balkon - Hout XXL - H1150 x B830 x D300 mm - Barbie

Ons moderne en stijlvolle grijs-witte poppenhuis is de perfecte aanvulling op een kinderkamer of speelkamer. Dit is niet alleen een mooi meubelstuk, maar het geeft je kind ook de kans om binnenhuisarchitect te worden!

Dit genderneutrale poppenhuis heeft een modern ogende buitenkant, compleet met balkon - maar binnen is een leeg canvas voor je kleintjes om te ontdekken en te versieren - zodat ze hun creativiteit kunnen uiten en het huis op hun eigen manier kunnen ontwerpen. Muren kunnen worden gelaten zoals ze zijn, of het huis kan worden ingericht met je eigen selectie poppenhuismeubels en accessoires. Versier je poppenhuis met een selectie van je eigen behang - om je eigen unieke ontwerp te creëren.

Maak dit het ideale huis voor je 12-inch (300 mm) poppen (ook voor Barbie) - en beleef veel plezier tijdens het proces. U kunt ook de trap verwijderen en de unit wordt een leuke opberg- of uitstalruimte voor boeken en speelgoed.

Een poppenhuis is een belangrijk accessoire voor elke kinderkamer of speelkamer. Kinderen geven er de voorkeur aan om spellen te spelen waarbij 'laten we doen alsof' en ze ontwikkelen sociale vaardigheden, creativiteit en verbeeldingskracht, motorische vaardigheden en nog veel meer terwijl ze plezier hebben en blijvende herinneringen creëren.

Functies

  • Ons grijze poppenhuis heeft 3 verdiepingen en is voorzien van een balkon, deuropeningen, ramen en trappen die een ideale denkbeeldige speelruimte voor je kleintjes vormen.
  • Trap kan worden verwijderd om meer speelruimte te creëren of om een ​​open opberg- en uitstaleenheid te creëren voor boeken, speelgoed of foto's.
  • Ruimte tussen verdiepingen 380 mm

Specificties

  • Vanaf 3 jaar
  • Afmetingen: H1150 x B830 x D300 mm
  • Stevige houten constructie

Extra informatie: Grijs poppenhuis met balkon - Hout XXL - H1150 x B830 x D300 mm - Barbie

Artikelnummer LHTZ005
Merk PST
Leeftijd 3+
Gratis verzending Nee