Outer Space and Rocket Speelhuis + Quilt

€ 319,95

Niet in voorraad

Outer Space and Rocket Speelhuis + Quilt

Outer Space and Rocket Speelhuis + Quilt

Kijk hoe astronauten de ruimte in schieten in hun eigen Outer Space en Rocket-speelhuisje. Met een overvloed aan ruimtevoorzieningen aan alle vier de kanten van het speelhuisje en op het dak zullen kleine astronauten urenlang plezier hebben met het plannen van hun  ruimtemissies. De lichtblauwe voorkant geeft een ruimtestation weer met lanceerinrichtingen en het venster van de astronautenpatrijspoort. De deur kan worden vastgemaakt met handige klittenbandsluitingen voor gemakkelijke toegang. Elke zijde is voorzien van een raket met patrijspoorten om uren van ruimteavonturen te inspireren.

De achterkant van het speelhuis toont een 'maan'-landingsscène van kraters, UFO's, vallende sterren en vlammende kometen. Het donkerblauwe katoen creëert een magisch sprankelend nachthemeleffect binnenin terwijl het licht door de geborduurde elementen schijnt. Het dak voegt de afwerkingskenmerken toe en is versierd met vallende sterren en planeten.

Kenmerken:

  • Met de hand geborduurde en geappliceerde ontwerpdetails aan alle vier zijden van het speelhuis
  • Gemaakt van 100% zwaar katoen
  • Eenvoudig te monteren
  • Mooie handgeborduurde en geappliceerde ontwerpdetails zijn te zien aan alle vier de kanten van het speelhuis waardoor het een prachtig speeltje is vanuit elke hoek.
  • Verpakt in een individuele opbergtas
  • Aan weerszijden van het speelhuis is een deur te zien, zodat je hem kunt omdraaien om afwisseling en creativiteit te stimuleren.

Afmetingen:

  • 134cm (b) x 110cm (d) x 165cm (h)

Extra informatie: Outer Space and Rocket Speelhuis + Quilt

Artikelnummer OSRSQ
Merk Kiddiewinkles
Leeftijd 2+
Gratis verzending Nee