Sensorische bubbelbuis van 90 cm met afstandsbediening en USB

Rollover Mouse To Zoom

€ 86,95

In voorraad Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 12:00 uur worden op dezelfde dag verzonden.

Sensorische bubbelbuis van 90 cm met afstandsbediening en USB

Sensorische bubbelbuis van 90 cm met afstandsbediening en USB

Kleur veranderende verlichting, bubbels, en zwemmende vissen maken het ideaal voor elk klaslokaal of sensorische zone. Geschikt om op een vloer te plaatsen.

Wordt geleverd met vissen. Of het nu in een rustgevende kamer of een interactieve kamer is, het scala aan veranderende kleuren en bewegende bubbels zorgt ervoor dat iedereen wordt aangetrokken door de ontspannende effecten. Laat u betoveren door de vissen. Deze specifieke bubbelbuis is ontworpen zonder geluidseffecten, waardoor het ideaal is voor mensen die overgevoelig zijn voor geluiden of wanneer een rustige omgeving gewenst is.Populair voor mensen met een sensorische verwerkingsstoornis (SPD).

Het is een veelzijdig hulpmiddel dat kan helpen bij ontspanning, kalmering en concentratie, en het wordt vaak gebruikt als een decoratief element om een sfeervolle en rustgevende ambiance te creëren.Biedt een volgactiviteit die helpt bij het verbeteren van de visuele ontwikkeling en communicatieve vaardigheden.

De bellenbuis heeft een diameter van 10 cm. We raden je ten zeerste aan om je bubbelbuis zo stabiel mogelijk te maken. Gebruik hiervoor een wandklem van 10cm , apart verkrijgbaar.

Functies: Kleurwisselverlichting, bubbels en zwemmende vissen Ideaal voor elk klaslokaal of sensorische zone. Biedt een volgactiviteit die helpt bij het verbeteren van visuele ontwikkeling en communicatieve vaardigheden. Populair voor mensen met een sensorische verwerkingsstoornis (SPD) 90 cm. hoog

Inclusief 7 vissen

Extra informatie: Sensorische bubbelbuis van 90 cm met afstandsbediening en USB

Artikelnummer BT90
Merk PST
Leeftijd 2+
Gratis verzending Nee