ToPoLoGo Geo - Beleduc

Rollover Mouse To Zoom

€ 94,95

Niet in voorraad

ToPoLoGo Geo - Beleduc

ToPoLoGo Geo - Beleduc

Met deze ToPoLoGo Geo van Beleduc leert uw kind spelenderwijs te communiceren. Omdat ze goed moeten uitleggen wat er op hun tweedimensionale kaartje staat, kan er een driedimensionaal beeld gevormd worden bij de medespeler. Deze kan dit beeld dan bouwen met de bouwstenen. Met de 3 verschillende moeilijkheidsgraden is het een ideaal begin voor ieder kind om te leren omgaan met de driedimensionale buitenwereld.

Kenmerken en voordelen van deze ToPoLoGo Geo van Beleduc:

• Gemaakt van Hout, geverfd op waterbasis
• Afmetingen: 39 x 39 x 7 cm
• Inhoud ToPoLoGo Geo:
    * 1 houten doos
    * 52 bouwstenen
    * 30 foto-kaarten
    * 1 kaarthouder
    * 2 houders
• Gewicht: 2 kg
• Adviesleeftijd: 3+ jaar
• Spelers: 1+

Ontwikkelt: het leren van geometrische vormen; relatieve omvang; Leren van het gebruik van voorzetsels; het benoemen van kleuren en vormen; vrijheid van meningsuiting; het verbeteren van de kennis over de ruimtelijke waarneming; visuele perceptie; creativiteit en verbeelding

Beleduc:
Onze missie
"Wij geloven dat kinderen niet spelen om te leren, maar ze leren, want ze spelen." Dit is het uitgangspunt van onze bedrijfsfilosofie.
Het is in ons hart om het genot te bevorderen van samen spelen en tal van vaardigheden aan te leren die kinderen tussen de twee en zeven jaar oud moet verwerven. Niet alleen willen we individuele producten, maar veel meer pedagogische leerconcepten bieden. We besteden veel aandacht aan de holistische benadering van het onderwijs, en we kunnen profiteren van de steun van ervaren pedagogen, wetenschappers en praktijkmensen.

Met dit in het achterhoofd, is het onze voortdurende ambitie om educatief speelgoed te creëren dat alle kinderen over de hele wereld in staat stelt zich verder te ontwikkelen.
Wij willen dat onze producten duurzaam in gebruik zijn en in de kleuterscholen en crèches over de hele wereld te vinden is.

We hopen dat we zo veel mogelijk kinderen kunnen begeleiden op hun weg naar een creatieve en zelfstandig leven.

"Kinderen spelen niet om te leren, ze leren, want ze spelen."
Let op:
• De verpakking is geen speelgoed. Verwijder de verpakking alvorens deze aan uw kind te geven.
• Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene

Extra informatie: ToPoLoGo Geo - Beleduc

Artikelnummer 21007
Merk Beleduc
Leeftijd 3+
Gratis verzending Nee