Up, Up and Away - Little Camper

Rollover Mouse To Zoom

€ 215,95

Niet in voorraad

Up, Up and Away - Little Camper

Up, Up and Away - Little Camper

Up, Up and Away Speel Teepee

Laat hun fantasie de vrije loop met deze pittoreske buitenspelende buitenspeis. Een mooie toevoeging aan elke tuin of speelkamer, kinderen zullen het leuk vinden om te doen alsof ze wegvliegen in hun eigen heteluchtballon.

Zo praktisch als ze leuk zijn, Little Campers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, en zijn douchebestendig waardoor ze geschikt zijn voor zowel binnen als buiten spelen.

Maak het extra speciaal door hun naam toe te voegen aan Personalisatie.

In een oogopslag:

  • Personalisatie beschikbaar
  • Eenvoudig te monteren
  • Douchebestendig
  • Lichtgewicht en duurzaam
  • Gebruik binnenshuis en buitenshuis
  • Gemaakt in Engeland

All in One Pole Set

Vergeet dat we eindeloze onderdelen bij elkaar moeten leggen, we hebben er alles aan gedaan om je tipi in te stellen met onze innovatieve alles-in-een-poleset.

Triangular Pool Connector

De driehoekige connector van aluminiumlegering houdt alle palen op de juiste plaats en geeft het de traditionele tipi-vorm.

Gemakkelijke installatie Polen

U zult versteld staan ​​hoe snel en eenvoudig het is om de tentstokken op te zetten. Houd de driehoekige connector bij de punt vast in de ene hand, laat de palen los met de andere en geef een beetje 'wiebel' en ze gaan allemaal vanzelf samen. Heel erg slim. Ze zijn ook milieuvriendelijk en sterker en lichter dan standaardpalen.

Zie onze handige instructievideo voor de volledige set-upinstructies. Deze vindt u in de rechterkolom van deze pagina.

Vent

Naar de bovenkant van je tipi is een klein, driehoekig maasvormig venster om je een verhoogde bloedsomloop te geven en vervelende insecten buiten te houden. Dit is slim verhuld met een ventilatieopening in een passend patroon aan het door jou gekozen ontwerp, je zou nooit weten dat het er zelfs was ..

Peggingpunten

Je kleine camper is geweldig, je hoeft het tipi niet vast te pinnen, maar we raden dit wel aan voor gebruik buitenshuis. Elke hoek heeft dubbele ogen, het binnenste oog voor uw paalbeen en de buitenkant voor uw pen, voor ultieme stabiliteit.

Sterke Pennen

Sterke en veilige plastic haringen worden meegeleverd met je Little Camper voor buitengebruik

Zip

We gebruiken alleen ritssluitingen van 's werelds toonaangevende ritsfabrikant YKK, je Little Camper heeft YKK-rits van hoge kwaliteit met easy FieldCandy schakelt ziptrekking uit.

Badge

De tipi van Every Little Campers wordt aangevuld met een FieldCandy-badge, waarmee uw FieldCandy-aankopen worden geverifieerd. Uw badge bevat de naam van het door u gekozen ontwerp en de veiligheidsrichtlijnen die u bij uw kind kunt overwegen.

Dimension

  • Extern: 1,8 m (5'11 ") hoge x 1,4 m. (4'7") basis
  • Interne: 1.65 m (5'5 ") hoge x 1.3 m. (4'3") basis
  • Gewicht: 2kg / 4lb 6oz

Extra informatie: Up, Up and Away - Little Camper

Artikelnummer FC.LC021
Merk FieldCandy
Leeftijd 6+
Gratis verzending Nee