Early Maths 101 To Go - Meetkunde En Probleemoplossing Niveau 3

Rollover Mouse To Zoom

€ 44,99

In voorraad Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 12:00 uur worden op dezelfde dag verzonden.

Early Maths 101 To Go - Meetkunde En Probleemoplossing Niveau 3

Early Maths 101 To Go - Meetkunde En Probleemoplossing Niveau 3

Getalgevoel, meetkunde en logisch denken zijn essentieel voor kinderen die in de eerste jaren wiskunde leren. Niveau 3 is bedoeld voor kinderen van 5-6 jaar. Ouders kunnen kwaliteitsvolle speeltijd hebben met hun kinderen, die door samen te spelen getalszin, meetkunde en logisch denken kunnen leren.

Leren door middel van spel bevordert sociale interactie en samenwerking tussen kinderen. Door groepsactiviteiten en coöperatieve rekenspelletjes leren kinderen hun ideeën te communiceren, oplossingen te onderhandelen en samen te werken naar gemeenschappelijke doelen. Dit verbetert niet alleen hun wiskundig begrip en nummerherkenning, maar bevordert ook essentiële sociale en emotionele vaardigheden zoals teamwork, empathie en veerkracht.

Leren moet een plezierige en meeslepende ervaring zijn voor jonge kinderen. Door middel van spelletjes, puzzels, constructies en interactieve oefeningen nemen kinderen actief deel aan hun leertraject. Of het nu gaat om het tellen van kleurrijke objecten, het sorteren van vormen of het oplossen van wiskundige uitdagingen, elke activiteit is ontworpen om nieuwsgierigheid te wekken en een gevoel van verwondering aan te wakkeren bij jonge leerlingen.

Specificatie

  • Afmeting kast: 350 x 270 x 45 mm.
  • Leeftijd: Geschikt vanaf 5 jaar.

Extra informatie: Early Maths 101 To Go - Meetkunde En Probleemoplossing Niveau 3

Artikelnummer 54143
Merk BlinQ
Leeftijd 3+
Gratis verzending Nee