Speeltoestel Wachtkamer

per pagina

Artikelen 1 tot 100 van 102 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina

Artikelen 1 tot 100 van 102 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Speeltoestel Wachtkamer

Een polikliniek beschikt sinds soms over een kralentafel of wandpaneel. Dat zijn speeltoestelen in de vorm van een kubus, tafel of paneel. Kinderen die meekomen naar de polikliniek kunnen zich tijdens het wachten vermaken met zo een speeltoestel in een wachtkamer.

Een polikliniek wordt dagelijks bezocht door een groot aantal patienten. De afspraken op een polikliniek duren meestal niet zo lang. Daardoor komen er vaak kinderen mee naar een ziekenhuis. Het is dan prettig als de kinderen kunnen spelen. Dit geeft rust aan de patiënten die toch vaak wel zenuwachtig zijn.

Het speeltoestel bestaat uit één of meerdere delen. Belangrijk is dat een speeltoestel voor een wachtkamer veilig is, overzichtelijk en gemakkelijk schoon te houden. Het moet ook goed zichtbaar; je moet er niet over struikelen zoals bij het kleiner, rond slingerend speelgoed makkelijk gebeurd.

Een speeltoestel voor een wachtkamer is vaak gericht op de ontwikkeling van de motoriek van (kleinere) kinderen. Kinderen worden door het bijzondere ontwerp van het toestel uitgedaagd de kubus of het wandpaneel te onderzoeken. Een speeltoestel voor een wachtkamer heeft vaak verschillende speelelementen. Hierdoor is het toestel voor langere tijd interessant voor kinderen.