Waterlelie - Voorgerecht

Rollover Mouse To Zoom

€ 689,00

In voorraad Verzending binnen 5-7 dagen

Waterlelie - Voorgerecht

Waterlelie - Voorgerecht

Bouwen en bewegen voor binnen en buiten... Balans- en sensortechniek op verschillende niveaus. Door de groene eilanden te stapelen (max. 3 stuks) kunnen kinderen zelf de hoogte bepalen. De balansbalken kunnen eenvoudig en veilig in de eilanden worden geklikt. De oppervlakken van de banen zijn verschillend voor verschillende sensorpaden, de gebogen banen kunnen als berg of dal worden gebruikt. Een antislip sensoroppervlak op de eilanden en antislipvoetjes op de vloer verhogen de veiligheid. De Waterlily kan zowel binnen als buiten gebruikt worden (maar niet als permanent apparaat buitenshuis).

De ontwikkeling van motorische vaardigheden... en mentale condities kan worden verbeterd door Waterlelie te spelen. Geïnspireerd door een plas waterlelies, bestaat dit product uit groene stapelbare eilanden en blauwe bruggen. Er zijn verschillende texturen op de bruggen en eilanden, zoals bloemblaadjes, bellen, golven, rimpelingen en glitters. Antislipmateriaal is een grote doorbraak voor een goede veiligheid. Kinderen kunnen met deze prachtige componenten vrij veel geweldige paden en situationele activiteiten creëren. Verbeter de fysieke coördinatie, behendigheid en balansontwikkeling. De arrangementen van verschillende spellen helpen kinderen ruimtelijk concept te cultiveren en hun actieplanning en probleemoplossend vermogen te verbeteren. Inhoud: 4 x eiland, 1 x platte brug, 1 x bochtige brug.

Specificaties:

  • Materiaal: kunststof, PE, PP, TPE
  • Afmetingen:Eiland: (4 stuks) elk 52 x 52 x 16,6 cm, platte brug: (1 stuk) 115 x 26,6 x 6 cm, gebogen brug: (1 stuk) 115 x 26,6 x 16,6 cm
  • Leeftijdsbeperking: vanaf 2 jaar

Extra informatie: Waterlelie - Voorgerecht

Artikelnummer KM2012-006
Merk PST
Leeftijd 2+
Gratis verzending Nee