Klimrek, Schommel, WipWap & Trampoline

Houten schommel, klimrek, wipwap of trampoline kopen

 

Gevarieerde beweging stimuleert ontwikkeling

Dat kinderen niet graag stilzitten weet iedereen. Een gevarieerd bewegingsaanbod helpt een brede motorische ontwikkeling. Op speelplaatsen en speelpleinen zijn houten schommels en een houten klimrek niet weg te denken. 

 

Houten schommel en klimrek kopen voor kleine en grote kinderen

Voor iedere leeftijd kunt u bij Per Sempre Toys een houten klimrek kopen. Van eenvoudige tot uitdagende houten schommel en houten klimrekken. Kinderen kunnen zich nergens zo goed uitleven als op een mooi klimtoestel. Vooral op de nestschommel krijgen we veel positieve reacties. Met een nestschommel kunnen meerdere kinderen tegelijk schommelen. U kunt ook een nestschommel kopen die voor openbare plaatsen geschikt is. Een nestschommel is bijzonder populair omdat met een nestschommel meerdere kinderen tegelijk kunnen schommelen!

WipWap kopen

Aan de WipWap zitten meer educatieve aspecten dan je in eerste instantie zou denken. Want het gaat niet alleen om het op en neer veren: kinderen leren op de wipwap alles over evenwicht, balans en veerkracht. Zo worden kinderen van jongs af aan al meer en meer bewust van het eigen lichaam terwijl ze actief bezig zijn en ook nog eens veel plezier beleven!

Trampoline kopen

Door te springen op een trampoline krijgen de kinderen meer beweging en komen ze achter de computer en tv vandaan. Per Sempre Toys heeft complete en veilige trampolines van het Nederlandse merk Exit.

 

Schommel, neschtschommel of klimrek kopen? U zoekt een unieke nestschommel? Per Sempre Toys!