Baby

per pagina

16 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

16 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Educatief speelgoed voor een baby

Educatief speelgoed voor een baby van 0 tot 3 maanden

Baby’s maken een geweldige ontwikkeling door in de eerste 3 maanden. Neem speelgoed dat de zintuigen en reflexen ontwikkelt als horen, zien en voelen. Zoek speeltjes die muziek maken, contrasterende of felle kleuren heeft als zwart en wit en verschillen vormen en structuren hebben. De baby verzamelt informatie over de wereld om zich heen met de 5 zintuigen. Rammelaars, sleutelringen met contrasterende kleuren die interessante geluiden maken en bijt speelgoed zijn aanraders. Veel mensen gebruiken onze Mama en kind speel juwelen als kraamcadeau. Of kijk ook eens voor een origineel kraam kado bij de nachtverlichting.

 

Educatief speelgoed voor een baby van 4 tot 10 maanden

Objecten grijpen, van de ene naar de andere hand geven en met hun voeten spelen en baby's zullen proberen een geluidsbron aan te raken. Speelgoed is een baby gym, zachte ballen met geluid, muziek speelgoed muziek en afwasbare baby boeken.

 

Educatief speelgoed voor een baby van 9 tot 12 maanden

Het wordt wat levendiger! Schudden, slaan, gooien en laten vallen. Waar kan in mijn vingertje in prikken? Ze zullen vormen in de passende gaten doen. (vormenstoof) Goed speelgoed is een lichte bal, blokken die in elkaar passen, zachte poppen, baby boeken en speeltelefoons.

 

Educatief speelgoed voor een baby van 9 tot 12 maanden

Bij deze leeftijd kan het nog wel eens knoeien worden! We krijgen interesse in leeg maken, omzetten en organiseren van onze omgeving. Draai je om en je vindt de kleine met de kleine met het zoutvaatje of de voerbak van de hond. Leeg maken en vullen zijn vaardigheden waarmee geleerd wordt hoe zaken zich tot elkaar verhouden en die de oog-hand coördinatie verbeteren. Er zijn al baby's die nu de eerste stapjes maken. Hier past speelgoed wat je in het badje kunt gebruiken en duwwagens

 

DUSHI

Onze DUSHI producten vinden wij bijzonder leuk. 

DUSHI zit vol goede ideeën die wereld mooiervrolijker en vriendelijker maken. DUSHI bedenkt en ontwikkeld unieke concepten, producten, diensten en initiatieven. DUSHI onderneemt altijd volgens 4 pijlers welke getuigen van en uitdrukking geven aan haar eigen menselijke waarden.

 

De 4 pijlers van DUSHI zijn;

Liefde: wat zijn we zonder liefde voor jezelf en voor een ander

Talent: volg en ontwikkel je talent, passie en creativiteit. Zo zul je de juiste richting vinden

Wijsheid: leren is meer dan 1 + 1 = 2. Onderzoek, wordt bewust. En doe er het goede mee

Vreugde: sta vreugdevol in het leven en denk positief. Dan is het leven mooier en gemakkelijkeEn die pijlers vindt je terug in de knuffels, nachtlampjes en knuffel ketting.

Heerlijke knuffels. Het vrolijke dolfijntje Happy Flo, de talentvolle Special Dunk, de wijze kikker Wise Rabbit en Sweet Chick het kippetje dat iedereen liefde geeft.  Samen vertellen de knuffels hun belevenissen in een allerliefst prenten/voorleesboek “een ziek kroontje” (geschreven door Elle van Lieshout en Erik van Os, met prenten van Mieke Driessen) Het verhaal vertederd en maakt blij. Samen genieten dus!

En een schitterende knuffel in de vorm van een nachtlampje. Chick de kikker met een nachtlampje tussen zijn pootjes. Of Sweet Chick met een nachtlampje op haar rug.

Een knuffel ketting vindt u in de volgende thema's: knuffel ketting Nostalgia, knuffel ketting India, knuffel ketting blauw en roze en knuffel ketting I love you.