Voetbaldoeltjes en balspel

per pagina

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Voetbaldoeltjes en balspel

Scoor je goals in stijl met ultracoole voetbaldoeltjes of train je vaardigheden met een andere balspel artikelen!

Wie zegt dat een sportartikelen, zoals voetbaldoeltjes of een rebounder, saai moeten zijn? Wie zegt dat voetbaldoeltjes niet mooi kunnen zijn? Een voetbaldoel via Per Sempre Toys combineert een stoer en fraai design met hoge kwaliteit.

De Maestro, Coppa en de Finta van EXIT zijn bijvoorbeeld ideale voetbaldoeltjes om achter in de tuin te plaatsen, voor jong én oud! De Panna voetbalgoal is vanwege zijn kleine formaat ook ideaal om voor op straat mee te voetballen. Ook van AXI hebben wij verschillende voetbaldoelen en balspel artikelen.

Onze voetbaldoeltjes misstaan niet in de tuin met prachtige zwarte (gegalvaniseerde en/of gepoedercoate!) frames met zwarte net. Het net van voetbaldoeltjes is fijnmazig en door zijn innovatieve bevestigingswijze (patent pending) niet langer een bron van ergernis, maar een genot om mee te spelen!

Om het feest compleet te maken en het aanstormende (voetbal)talent verder te ontwikkelen, wordt er bij de verschillende voetbaldoelen standaard een trainingscherm meegeleverd!

Ook verschillende trainingsartikelen voor jou balspel naar keuze, zoals een rebounder, zorgen ervoor dat je het balspel van je keuze beter kunt uitoefenen.

Per Sempre Toys heeft er zelf mee gevoetbald en deze voetbaldoeltjes en balspel artikelen zijn robust en cool!