Auto, trein en boot

per pagina

27 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

27 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Auto, trein en boot

Tsjoeketsjoeke tuutuut! TOEEEET! Kinderen zijn dol op houten speelgoed auto´s, treinen en boten. Ze leggen de rails en laten de trein urenlang rondrijden. En ze zijn dol op een houten auto! En spelen met een mooie boot met containers....het einde!

Gaat het parcours voor de houten auto of de houten trein vervelen? Binnen korte tijd hebben ze een compleet nieuwe route uitgedacht. Vroem, vroem, daar racen ze door de kamer!

Het zijn echte artikelen die als tijdloos speelgoed beschreven kunnen worden. Wij speelden toch allemaal met een speelgoedauto, speelgoedtrein, speelgoedboot of speelgoedgarage.

Per Sempre Toys biedt een zeer ruim assortiment houten speelgoed auto, houten speelgoed trein en houten speelgoed boot. Ze zijn mooi vormgegeven, hebben felle, sprekende kleuren en ze zijn veilig.

Wanneer u een speelgoedauto zoekt, kijk bijvoorbeeld eens naar de truck van Melissa & Doug. Een uitstekende prijs-kwaliteit!. Of de speelgoedboot van New Classic Toys is ook heel populair. Kidkraft heeft een heel mooie speelgoedgarage.