Jungle opbergkist voor kinderen met 5 lades

Rollover Mouse To Zoom

€ 114,95

In voorraad Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 12:00 uur worden op dezelfde dag verzonden.

Jungle opbergkist voor kinderen met 5 lades

Jungle opbergkist voor kinderen met 5 lades

Onze unieke en exclusieve Jungle opbergkist met 5 lades bevat schattige en boeiende dierenfiguren - leeuw, zebra en giraf.

Dit schattige meubel wordt geleverd met 5 verwijderbare lades die geweldig zijn voor het ordenen van speelgoed, kleding en andere slaapkamer- of speelkameraccessoires. Bewaar knuffels, spelletjes, luiers, handdoeken, dekens, kleding, schoenen, boeken, knutselmaterialen en nog veel meer.

Tijd opruimen kan een leuke en belangrijke levensvaardigheid zijn voor kinderen om te leren. Onze opberglades met open bovenkant maken het gemakkelijk voor kinderen om op te ruimen en door ze keuzes te geven - 'wil je de giraf- of leeuwenlade opruimen' - moedig je je kind aan om deel te nemen en de controle over te nemen.

Functies

De uitneembare lades zijn er in 2 maten - beide bieden een royale opbergcapaciteit. Voor de onderkant van elke lade wordt een stevige extra plank geleverd voor extra stevigheid en stabiliteit. Laden zijn een moderne mintgroene kleur met 3 dieren- en 2 stippenmotieven. Laden schuiven eenvoudig op hun plaats en elke plank heeft een achteraanslag om te voorkomen dat de laden naar buiten schuiven.

Onze Jungle opbergkist met 5 lades is een stijlvol en aantrekkelijk ontwerp dat in kleine ruimtes past, maar toch voldoende opbergruimte biedt. Bovendien kan het houten bovenoppervlak met afgeronde randen voor de veiligheid worden gebruikt om foto's, boeken, lampen, speelgoed en al het andere dat u maar wilt uitstallen te plaatsen. Ideale en aantrekkelijke opbergoplossing voor kinderdagverblijven, slaapkamers of speelkamers.

Laden zijn gemaakt van ademend non-woven en zachte stof, terwijl het witte houten blad is gemaakt van slijtvast MDF. Ons gepatenteerde frame is gemaakt van stevig wit staal en wordt geleverd met kunststof voetjes om vloeren te beschermen tegen krassen. Voeten zijn in hoogte verstelbaar en ongelijke vloeren zijn dus geen probleem.

Specificaties:

  • Leeftijden 2+
  • Totale afmetingen: H550 x B1000 x D300 mm
  • Kleine lade: H215 x B300 x D290 mm
  • Grote lade: H215 x B450 x D290 mm

Extra informatie: Jungle opbergkist voor kinderen met 5 lades

Artikelnummer 5L-206-JUN
Merk Liberty House Toys
Leeftijd Nee
Gratis verzending Nee