Leven Als Houten Balken

Rollover Mouse To Zoom

€ 98,95

In voorraad Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 12:00 uur worden op dezelfde dag verzonden.

Leven Als Houten Balken

Leven als houten balken (set van 24 stuks - niet in gedrukte catalogus)

Educatief en leuk - Deze schuimconstructieblokken zijn ideaal voor elke speelkamer of sensorische kamer. Kijk hoe de fantasie en de handen van je kleine bouwers hard aan het werk zijn terwijl ze de wereld van plannen en bouwen verkennen. Deze houtachtige balkvormige bouwstenen hebben eindeloze mogelijkheden. Een geschenk waar jij en je kinderen geen spijt van zullen krijgen.

Ontwikkelings- en stamspeelgoed voor kinderen - Deze bouwstenen zijn het perfecte hulpmiddel om de verbeelding en creativiteit van uw kind te ontwikkelen. Geweldig voor het stimuleren van verbale expressie en samenwerking wanneer je kleine bouwer vrienden krijgt om te helpen. Ideaal platform om ideeën om te zetten in actie.

Eindeloze ideeën en creativiteit Geeft uw kind eindeloze mogelijkheden om verschillende vormen en vormen te creëren. Bedenk wat je moet bouwen en nu is je kleine bouwer klaar om de handen uit de mouwen te steken en aan de slag te gaan. Zie hoe uw kind een echt gevoel van voldoening ervaart als hun idee werkelijkheid wordt!

Ontwerp en veiligheid - Deze bouwbalken zijn zacht, licht van gewicht en hebben een glad oppervlak zonder ruwe randen. De stenen zijn gemakkelijk schoon te maken en zijn gemaakt van niet-giftig duurzaam schuim.

Verpakkingsgrootte : 24 stuks

Extra informatie: Leven Als Houten Balken

Artikelnummer CY24-WB
Merk PST
Leeftijd 2+
Gratis verzending Nee

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Building Breeze Blocks - Levensgrote 20-delige Set
Building Breeze Blocks - Levensgrote 20-delige Set
€ 92,95
Building Breeze Blocks - Levensgrote 40-delige Set
Building Breeze Blocks - Levensgrote 40-delige Set
€ 173,95
Houten Bouw Gereedschap
Houten Bouw Gereedschap
€ 24,95