Lichttafel Voor Licht En Zand

Rollover Mouse To Zoom

€ 329,95

In voorraad Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 12:00 uur worden op dezelfde dag verzonden.

Lichttafel Voor Licht En Zand

Lichttafel Voor Licht En Zand

Het voordeel van het kopen van een sensorische licht- en zandtafel voor uw kinderen

Een lichttafel is een geweldig hulpmiddel om vanaf zeer jonge leeftijd nieuwsgierigheid en verbeeldingskracht op te wekken bij een kind. Het is een ander type leerervaring, omdat het niet alleen de cognitieve vaardigheden verbetert, maar ook de communicatie- en leervaardigheden vergroot.

Deze lichttafel is gemaakt voor zand en rommelig spelen met behulp van een acryl-inzet. De lichttafel is een houten constructiedoos van top- of vloerkwaliteit speeltafel met zes van kleur veranderende grote knoppen voor kleurselectie, ideaal voor zintuiglijk spel en observatie. Het tafelblad van acryl helpt om het zand en de rommel onder controle te houden en zorgt voor intuïtief en zintuiglijk spel om lichtkunst te maken met een grote verscheidenheid aan materialen.

Voordelen van Light Up en Sand Table:

Een lichttafel is een vlak, reflecterend oppervlak, zoals een tafelblad met daaronder een lichtbron en het licht schijnt tot aan de bovenkant van de tafel. Het is mogelijk om de light-up box op de vloer of tafel te gebruiken. Het is geweldig voor zintuiglijk spel en observaties. De lichttafel blijkt dan ook een geweldige plek om op hoog niveau na te denken, te experimenteren en te converseren. Omdat het een leercentrum wordt met steeds meer mogelijkheden voor wetenschap, wiskunde, schrijven en communicatieve vaardigheden.

De reflecterende kleuren van de lichttafel geven een zeer rustgevende, zachte gloed af. Ze worden veel gebruikt in kinderdagverblijven en klaslokalen. In klaslokalen helpen ze de verbeeldingskracht, het denkvermogen, de analytische en communicatieve vaardigheden van een kind te verbeteren. Het helpt je kind niet alleen om zijn verbeeldingskracht te vergroten, maar stelt hem ook in staat om plezier te hebben met het verkennen van verschillende vormen, kleuren en schaduwen.

Daarnaast zullen de cognitieve vaardigheden van kinderen worden verbeterd, omdat ze zich bezighouden met de items op de tafel waardoor ze objecten kunnen tellen, sorteren, matchen en identificeren. Het is zo cognitief boeiend voor de kinderen wanneer verschillende taken aan hen worden gegeven.

Specificaties:
  • De grootte is ongeveer 60/60/12 cm.
  • Het bovenoppervlak is 55/55 cm.
  • Netvoeding.
  • Gewicht tot 10kg.

Extra informatie: Lichttafel Voor Licht En Zand

Artikelnummer SLTWST
Merk BlinQ
Leeftijd 3+
Gratis verzending Nee

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Gekleurd Zand Voor Zandtafel en Lichttafel
Gekleurd Zand Voor Zandtafel en Lichttafel
€ 36,99
Regenboog Bakstenen - Set van 36
Regenboog Bakstenen - Set van 36
€ 200,95
Transparante Gekleurde blokken - Set van 50
Transparante Gekleurde blokken - Set van 50
€ 54,95