Mood Cube Lamp 30 cm

Rollover Mouse To Zoom

€ 131,95

In voorraad Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 12:00 uur worden op dezelfde dag verzonden.

Mood Cube Lamp 30 cm

Mood Cube Lamp 30 cm

Kalmeren Your Mind met behulp van de Mood Cube Lamp

Het van kleur veranderende meubilair is een geweldig kindvriendelijk nachtlampje dat ideaal kan zijn voor de kinderkamer. Het heeft kalmerende eigenschappen die perfect zijn voor sensorische kamers. Dit van kleur veranderende meubel is duurzaam en veelzijdig, waardoor het een perfect product is. De lampen kunnen tot 6 verschillende kleuren worden veranderd, helderheid en knipperstanden van de lampen kunnen ook worden aangepast met een afstandsbediening.

Hoe werkt Kleurveranderende LED Mood Light?

De van kleur veranderende LED Mood Furniture Light kan zowel binnen als buiten worden geplaatst omdat hij draagbaar is. Het van kleur veranderende sfeerlicht kan tot 11 tot 12 uur worden gebruikt. Het sfeerlicht werkt via een afstandsbediening, die de lichtkleuren, modi, fasen verandert of ingesteld om te vervagen tussen de 6 hoofdkleuren.

Voordelen van de Mood Cube Lamp

Zintuiglijk spel is elke activiteit die helpt bij het reguleren en ontwikkelen van het gevoel van aanraking, geur, smaak, zicht of gehoor bij uw kind. Van zintuiglijk spel is bekend dat het de motorische vaardigheden van een kind verbetert, en ook zijn cognitieve vaardigheden. Zijn taalperceptie, communicatieve vaardigheden en wiskundige vaardigheden verbeteren allemaal met zintuiglijk spel, omdat ze helpen bij het ontwikkelen van een betere geheugenfunctie.

Daarnaast heeft het zintuiglijke spel bewezen een angstig kind te kalmeren. Evenzo dient dit van kleur veranderende LED-sfeerlicht als een esthetisch object voor een kind en kan het overal in de kamer worden geplaatst. Omdat ze in verschillende vormen verkrijgbaar zijn, zijn ze een vitrinemeubel, maar ook iets waar een kind plezier mee kan hebben.

Dit van kleur veranderende meubel wordt geleverd met een afstandsbediening, waarmee je tot wel 6 verschillende kleuren kunt instellen. Ze zijn rustgevend om naar te kijken en de kleuren vervagen gelijkmatig over de hele vorm. Deze sensorisch verlichte meubellamp helpt een kind af te leiden van een angstige situatie. Het wordt ook veel gebruikt door een kinderspecialist om een ​​kind af te leiden van lopende medische procedures.

Daarom, wanneer het kind een ontspannende zintuiglijke omgeving heeft, moedigt het niet alleen positief gedrag aan, maar verbetert het ook zijn leervaardigheden door zintuiglijk spel, aangezien verschillende delen van de hersenen worden gestimuleerd met behulp van zintuiglijke stimulatie. Wanneer het kind kijkt naar de veranderende kleur van de LED-sfeerverlichtingsmeubels, verhoogt dit zijn visuele aandacht en kleurherkenningsvermogen.

Specifications:

  • Maat : 30/30/30cm.
  • Kleur: Wit
  • Stroombron: lichtnet
  • Gebruik: Zintuiglijk
  • Materiaal: kunststof
  • Gewicht: Ongeveer: 2.7 kg.

Extra informatie: Mood Cube Lamp 30 cm

Artikelnummer SLUFC30
Merk BlinQ
Leeftijd 3+
Gratis verzending Nee