Over de berg

Rollover Mouse To Zoom

€ 489,90

In voorraad Verzending binnen 5-7 dagen

Over de berg

Over de berg

Klimplezier voor kleine kinderen... De brede en smalle planken hebben aan beide kanten verschillende structuren die de tastzin van de kinderen stimuleren. Verdiepingen in de brede en smalle planken geven de kinderen steun bij het klimmen met handen en voeten. De smalle en brede componenten worden door middel van schroefmoeren eenvoudig en stevig met de driehoekige componenten verbonden. Door verschillende installatiemogelijkheden, b.v. B. Als trap kan de moeilijkheidsgraad gevarieerd worden. Klimmen bevordert de spierkracht en balans bij kinderen. Inhoud: 4 x driehoeken (geel), 3 x brede planken (turkoois), 2 x smalle planken (oker), 20 x schroefmoeren, 1 x kunststof sleutel. Maximaal belastbaar tot 60 kg.

First Jungle Gym voor baby's... Als de benen en armen van baby's sterker worden, beginnen ze rond te kruipen om de wereld te verkennen. Over The Mountain kan in verschillende posities worden gemonteerd om de motorische coördinatie en fysieke kracht van kinderen te verbeteren. De inkepingen op de brede en smalle planken passen op kinderhanden en -voeten en helpen kinderen om gemakkelijk en veilig te klimmen. Met meerdere gaten op de driehoeksborden, kunnen de combinaties worden aangepast aan het doel van de activiteit, zoals een klimrek, een grot of een trap. Componenten: driehoeksbord x 4, breed bord x 3, smal bord x 2, moer x 20, plastic sleutel x 1. Maximale belasting: 60 kg.

Specificaties:

  • Materiaal: PE
  • Afmetingen:driehoeksbord: 66 x 59,3 cm, dikte 6 cm, breed bord: 53,4 x 39 cm, dikte 7 cm, smal bord: 53,4 x 22,3 cm, dikte 5,5 cm
  • Leeftijdsbeperking: 3 jaar

Extra informatie: Over de berg

Artikelnummer KM2016
Merk PST
Leeftijd niveau 3 jaar
Gratis verzending Nee