Role Play Brandweerauto - Speeltent voor kinderen - 147 x 86 x 107 cm - Premium Handgemaakt puur Katoen - Speelhuis voor binnen en buiten - Kindertent voor jongens en meisjes

Rollover Mouse To Zoom

€ 179,95

In voorraad Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 12:00 uur worden op dezelfde dag verzonden.

Role Play Brandweerauto - Speeltent voor kinderen - 147 x 86 x 107 cm - Premium Handgemaakt puur Katoen - Speelhuis voor binnen en buiten - Kindertent voor jongens en meisjes

Met felle kleuren, loeiende sirenes, ladders en spuitende slangen is er veel om van te houden aan brandweerwagens. Deze fantastische Brandweerauto speeltent van Role Play brengt het avontuur van de brandweer naar je kinderen. Deze speeltent biedt de perfecte gelegenheid voor meeslepend rollenspel. Het laat kinderen in de huid kruipen van echte helden uit het dagelijks leven.

Levendige details

De Role Play Brandweerauto speeltent heeft een behuizing van 100% katoenen canvas die over een stevig metalen frame past. De gedetailleerde stoffen print bevat illustraties van brandweerauto's, bedieningspanelen, brandslangen, ladders, verlichting, oprolbare deuren en touwen.

Educatief spel

Rollenspellen bieden een geweldige manier voor kinderen om te leren terwijl ze spelen. Met deze brandweerauto speeltent kunnen ze moed, samenwerking en de waardevolle rol van onze hulpdiensten ontdekken.

Eenvoudige montage

Ouders kunnen de lichte metalen stokken eenvoudig in elkaar zetten met behulp van de verbindingsstukken. Vervolgens wordt het frame bekleed met het geïllustreerde katoenen doek met brandweerauto-details, waardoor de sfeer van een echte brandweerauto tot leven komt.

Voor binnen en buiten

Deze speeltent kan zowel binnen als buiten worden gebruikt, zodat kinderen hun avonturen kunnen voortzetten, ongeacht het weer.

Veilig en duurzaam

De speeltent is vervaardigd met hoogwaardige materialen en is ontworpen met oog voor veiligheid en duurzaamheid.

Eenvoudig onderhoud

Wanneer het tijd is om schoon te maken, kan de speeltent eenvoudig worden gedemonteerd voor reiniging.

Voor langdurig behoud wordt aanbevolen om de speeltent binnenshuis op te bergen.

Afmetingen speeltent: 147 x 86 x 107 cm

Bied je kinderen de kans om in de huid te kruipen van de helden van de brandweer en hun verbeelding te verkennen met deze prachtige Brandweerauto speeltent.

Extra informatie: Role Play Brandweerauto - Speeltent voor kinderen - 147 x 86 x 107 cm - Premium Handgemaakt puur Katoen - Speelhuis voor binnen en buiten - Kindertent voor jongens en meisjes

Artikelnummer 370044
Merk PST
Leeftijd 12-18 mnd
Gratis verzending Nee