Role Play Limonade kraam - Speeltent voor kinderen - 110 x 163 x 158 cm - Natuurlijke materialen - Winkeltje Speelhuis voor binnen en buiten - Kindertent voor jongens en meisjes

Rollover Mouse To Zoom

€ 183,95

In voorraad Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 12:00 uur worden op dezelfde dag verzonden.

Role Play Limonade kraam - Speeltent voor kinderen - 110 x 163 x 158 cm - Natuurlijke materialen - Winkeltje Speelhuis voor binnen en buiten - Kindertent voor jongens en meisjes

Deze betoverende Limonadekraam speeltent is een geweldige manier om de verbeelding van je kinderen het hele jaar door te stimuleren. Net als een echte limonadekraam, is deze speeltent ontworpen om plezier en educatie te combineren in een vrolijke omgeving.

Authentieke details

Deze speeltent bevat veel authentieke details die het rollenspel tot leven brengen. Een gedrukt Limonadekraam-logo siert trots de bovenkant van het open serviceraam. Binnenin vindt je een stevige serveerplank, een bestelraam, open/gesloten bordje, krijtbordstof aan beide zijden om een echte menukaart weer te geven, en zelfs een schort voor de kleine verkopers.

Educatief spel

Rollenspel is een fantastische manier voor kinderen om te leren en te spelen. Door een limonadekraam te runnen, leren ze over verantwoordelijkheid, creativiteit en sociale interactie.

Eenvoudige Montage

Ouders kunnen de lichte metalen en plastic stokken met de verbindingsstukken moeiteloos in elkaar zetten. Vervolgens wordt het frame met het bedrukte katoenen doek met citroenen bevestigd, wat de sfeer van een echte limonadekraam creëert.

Voor binnen en buiten

Tijdens de warme maanden kun je deze speeltent naar buiten verplaatsen voor buitenspel in de achtertuin. Zo genieten je kinderen van de frisse lucht terwijl dat ze spelen.

Veilig en duurzaam

De speeltent is vervaardigd met natuurlijke materialen en op water gebaseerde verven, wat het aantrekkelijk maakt voor ouders die waarde hechten aan veiligheid en duurzaamheid.

Eenvoudig onderhoud

Wanneer het tijd is om schoon te maken, kan de speeltent eenvoudig worden gedemonteerd. Voor langdurig behoud wordt aanbevolen om de speeltent binnenshuis op te bergen.

Afmetingen speeltent: 110 x 163 x 158 cm

Bied uw kinderen een geweldige kans om hun verbeelding te verkennen en te leren met deze prachtige Limonadekraam speeltent. Het stimuleert creativiteit, verantwoordelijkheid en sociaal spel terwijl ze genieten van hun "echte" zakelijke avonturen.

Extra informatie: Role Play Limonade kraam - Speeltent voor kinderen - 110 x 163 x 158 cm - Natuurlijke materialen - Winkeltje Speelhuis voor binnen en buiten - Kindertent voor jongens en meisjes

Artikelnummer 370037
Merk PST
Leeftijd 3+
Gratis verzending Nee