Role Play strandhuis - Speeltent voor kinderen - 130 x 86 x 124 cm - Premium Handgemaakt puur Katoen - Speelhuis voor binnen en buiten - Kindertent voor jongens en meisjes

Rollover Mouse To Zoom

€ 189,95

In voorraad Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 12:00 uur worden op dezelfde dag verzonden.

Role Play strandhuis - Speeltent voor kinderen - 130 x 86 x 124 cm - Premium Handgemaakt puur Katoen - Speelhuis voor binnen en buiten - Kindertent voor jongens en meisjes

Haal het strand naar binnen of naar je tuin en geniet van een luie dag op het strand met onze fantastische Beach House Speeltent. Het zal inspireren tot een dag vol plezier met ijsjes en zandkastelen. Het terracotta dak voegt een uitstekend detail toe aan het strandhuis. Het strandhuis heeft een portiekschaduw aan de voorkant van het huis, waardoor het een nieuwe dimensie krijgt. Op de muren van het strandhuis zijn bekende taferelen afgebeeld van het strand met zandkastelen, strandballen, ligstoelen, parasols, pantoffels, strandtassen met zonnebril en een zeilboot.

Authentieke details

Deze speeltent bevat veel authentieke details die het rollenspel tot leven brengen. Met mooie versieringen een deur en 2 ramen.

Educatief spel

Rollenspel is een fantastische manier voor kinderen om te leren en te spelen. In dit strandhuis zijn uw kinderen altijd op vakantie, het stimuleert de creativiteit en sociale interactie.

Eenvoudige Montage

Ouders kunnen de lichte metalen en plastic stokken met de verbindingsstukken moeiteloos in elkaar zetten. Vervolgens wordt het frame met het bedrukte katoenen doek bevestigd, wat de sfeer van een echte strandhuis creëert.

Voor binnen en buiten

Tijdens de warme maanden kun je deze speeltent naar buiten verplaatsen voor buitenspel in de achtertuin. Zo genieten je kinderen van de frisse lucht terwijl dat ze spelen.

Veilig en duurzaam

De speeltent is vervaardigd met katoen en op water gebaseerde verven, wat het aantrekkelijk maakt voor ouders die waarde hechten aan veiligheid en duurzaamheid.

Eenvoudig onderhoud

Wanneer het tijd is om schoon te maken, kan de speeltent eenvoudig worden gedemonteerd. Voor langdurig behoud wordt aanbevolen om de speeltent binnenshuis op te bergen.

Afmetingen speeltent: 130 x 86 x 124 cm

Bied uw kinderen een geweldige kans om hun verbeelding te verkennen en te leren met deze prachtige speeltent. Het stimuleert creativiteit, verantwoordelijkheid en sociaal spel terwijl ze genieten van hun "echte" strandavonturen.

Extra informatie: Role Play strandhuis - Speeltent voor kinderen - 130 x 86 x 124 cm - Premium Handgemaakt puur Katoen - Speelhuis voor binnen en buiten - Kindertent voor jongens en meisjes

Artikelnummer 370055
Merk PST
Leeftijd 12-18 mnd
Gratis verzending Nee