Role Play Surf Bus Speeltent voor Kinderen - Inclusief Surfboard

Rollover Mouse To Zoom

€ 262,99

In voorraad Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 12:00 uur worden op dezelfde dag verzonden.

Role Play Surf Bus Speeltent voor Kinderen - Inclusief Surfboard

Beleef je eindeloze zomer thuis

Met dit eersteklas ontwerp van Role Play, kun je het ultieme strandavontuur naar je kinderen brengen. Onze Surf Bus speeltent is gemaakt van 100% katoenen canvas en past precies op het metalen frame, waardoor het lijkt op een echte surfbus. Kinderen zullen uren binnen en buiten plezier beleven aan een denkbeeldige surfvakantie in het comfort van je huis.

Geweldig rollenspel

Net als elke echte surfbus heeft deze speeltent een deur, ramen en een gedetailleerde buitenkant. De details bootsen de meeste kenmerken van een echte surfwagen na, inclusief de strandscène met een surfer. Geweldig voor rollenspellen of als middelpunt van een kinderkamer of speelkamer.

Eenvoudige montage

De Surf Bus speeltent wordt geleverd met een stoffen omhulsel, 30 stalen palen, 24 verbindingsstukken en routebeschrijving, waardoor de montage moeiteloos is.

Inclusief Surfboard

Deze set wordt geleverd met een pluche surfboard dat perfect past bij de Surfbus Speeltent. De hoge pluche surfplank is gemaakt van 100% katoen met prachtig gedetailleerde applique en is ontworpen voor urenlang plezier. Het surfboard kan zelfstandig worden gebruikt of in combinatie met de Surf Bus speeltent voor een complete surfervaring.

Veelzijdig en veilig

Het surfboard is licht in gewicht. Je legt hem plat op de grond of leunt hem tegen de muur of de speeltent. Plat op de grond kan het worden gebruikt als een mat om op te zitten of slapen. De speeltent is vervaardigd met hoogwaardige materialen en is ontworpen met oog voor veiligheid en duurzaamheid.

Eenvoudig Onderhoud

Wanneer het tijd is om schoon te maken, kan de speeltent eenvoudig worden gedemonteerd voor reiniging. Voor langdurig behoud wordt aanbevolen om de speeltent binnenshuis op te bergen. Haal vandaag nog je eigen Surf Bus speeltent met surfboard in huis en laat je kinderen genieten van hun eigen rollenspelavontuur!

Set bevat stoffen omhulsel, 30 stalen palen en 24 connectoren. 

Extra informatie: Role Play Surf Bus Speeltent voor Kinderen - Inclusief Surfboard

Artikelnummer 370047
Merk PST
Leeftijd 12-18 mnd
Gratis verzending Nee