Role Play Vuurtoren - Hangtent- Speeltent voor kinderen - 107 x 107 x 229 cm - Natuurlijke materialen - Speelhuis voor binnen en buiten - Kindertent voor jongens en meisjes

Rollover Mouse To Zoom

€ 162,95

In voorraad Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 12:00 uur worden op dezelfde dag verzonden.

Role Play Vuurtoren - Hangtent- Speeltent voor kinderen - 107 x 107 x 229 cm - Natuurlijke materialen - Speelhuis voor binnen en buiten - Kindertent voor jongens en meisjes

Vuurtorens dienen al honderden jaren als navigatiehulp voor zeelieden. Laat je kinderen kennis maken met de Vuurtoren speeltent. Je kleine vuurtorenwachter heeft een grote verantwoordelijkheid: kleine zeelieden veilig navigeren op zee. Kijk uit voor de gevaarlijke kustlijnen en gevaarlijke rotsen! Of ze nu de kapitein van een schip zijn of op de top van de vuurtoren staan om te waarschuwen voor het dreigende gevaar, je aankomende zeelui zullen genieten van het rollenspel in de uitgestrekte oceanen van hun verbeelding.

Levendige details

De Role Play Vuurtoren hangtent is prachtig beschilderd met de klassieke rood-witte spiraalvormige buitenkant en grijsgekleurde ramen en een deur. Er is een raampje van gaas bovenaan de toren om na te bootsen waar het bakenlicht is. Kinderen kunnen hun eigen zaklamp gebruiken om een echte vuurtoren na te bootsen. Dit iconische bouwwerk zal een waardevolle leer- en fantasierijke speelplek zijn voor de kleintjes.

Educatief spel

Rollenspellen bieden een geweldige manier voor kinderen om te leren terwijl ze spelen. Met de Vuurtoren hangtent kunnen ze hun verbeelding gebruiken en leren.

Eenvoudige montage

Ouders kunnen de lichte metalen stokken eenvoudig in elkaar zetten met behulp van de verbindingsstukken. Vervolgens wordt het frame bekleed met het geïllustreerde katoenen doek met vuurtorendetails, waardoor de sfeer van een echte vuurtoren tot leven komt.

Voor binnen en buiten

Deze hangtent kan zowel binnen als buiten worden gebruikt, zodat kinderen hun avonturen kunnen voortzetten, ongeacht het weer.

Veilig en duurzaam

De hangtent is vervaardigd met hoogwaardige materialen en is ontworpen met oog voor veiligheid en duurzaamheid.

Eenvoudig onderhoud

Wanneer het tijd is om schoon te maken, kan de hangtent eenvoudig worden gedemonteerd voor reiniging. Voor langdurig behoud wordt aanbevolen om de hangtent binnenshuis op te bergen.

Afmetingen hangtent: 147 x 107 x 107 cm

Bied je kinderen de kans om in de huid te kruipen van vuurtorenwachters en hun verbeelding te verkennen met deze prachtige Vuurtoren hangtent. Het stimuleert avontuur en leert hen over de maritieme wereld.

Extra informatie: Role Play Vuurtoren - Hangtent- Speeltent voor kinderen - 107 x 107 x 229 cm - Natuurlijke materialen - Speelhuis voor binnen en buiten - Kindertent voor jongens en meisjes

Artikelnummer 370049
Merk PST
Leeftijd 12-18 mnd
Gratis verzending Nee