Sensorisch donkere tent - zwart - autisme kinderen

Rollover Mouse To Zoom

€ 98,99

In voorraad Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 12:00 uur worden op dezelfde dag verzonden.

Sensorisch donkere tent - zwart - autisme kinderen

De Dark Tent biedt een veelzijdige ruimte voor kinderen om te spelen, ontdekken en ontspannen, waarbij verschillende zintuigen worden aangesproken. De tent is ontworpen om sensorische indrukken te versterken door middel van lichtgevende objecten, geuren en geluiden. Met twee ramen en een entree die kunnen worden verduisterd met rolgordijnen, geeft de tent kinderen de mogelijkheid om hun omgeving aan te passen aan hun speelbehoeften.

De Dark Tent is niet alleen een speelruimte, maar ook een plek waar kinderen zich kunnen concentreren, tot rust kunnen komen en hun verbeelding kunnen laten floreren. Deze veelzijdige tent is ideaal voor gebruik in zowel binnen- als buitensituaties en biedt een uitnodigende omgeving voor avontuur en ontspanning.

De twee ramen en de entree kunnen worden verduisterd met behulp van rolluiken, waardoor de tent geschikt is voor verschillende activiteiten en stemmingen.

De tent biedt verschillende speelmogelijkheden, van avontuurlijke ontdekkingen tot ontspannende momenten. Lichtgevende objecten, geuren en geluiden versterken de sensorische indrukken, waardoor de tent een boeiende speelomgeving wordt.

  • Materiaal: polyester
  • Afmetingen: 100 x 100 x 100 cm

Extra informatie: Sensorisch donkere tent - zwart - autisme kinderen

Artikelnummer SEM004
Merk SEM
Leeftijd 3+
Gratis verzending Nee

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Sensorische Visuele Starter Kit
Sensorische Visuele Starter Kit
€ 80,95
Set Visuele Effecten Neon
Set Visuele Effecten Neon
€ 138,95
Antistress en Glow in The Dark Starter Kit
Antistress en Glow in The Dark Starter Kit
€ 133,95