Verlichte Gel Vloertegel Kit

Rollover Mouse To Zoom

€ 700,95

Niet in voorraad

Verlichte Gel Vloertegel Kit

Verlichte Gel Vloertegel Kit

Een prachtige visuele en tactiele lichtervaring die je echt zal aanmoedigen om te bewegen en de oppervlakken te verkennen. Moedigt visuele stimulatie aan, evenals beweging en aanraking. Elke tegel is gevuld met een vloeibare gel, zodat elke stap of beweging ervoor zorgt dat de vloeibare gel in een reeks patronen verschuift.

Ze zijn bestand tegen springen en intensief gebruik door kinderen en volwassenen, evenals het gewicht van rolstoelen. Kan ook gebruikt worden op een tafelblad of eender welke vlakke ondergrond? de antislip, zachte, gedempte ruggen grijpen op gladdere oppervlakken voor stabiliteit. Oefen gewoon een beetje druk uit om een ​​dramatisch visueel effect te creëren. Een uniek product van zeer hoge kwaliteit en een prachtige hulpbron voor een sensorische ruimte of om een ​​miniplatform in de kamer te creëren om een ​​kind zijn speciale ruimte te geven.

Deze tegels worden vaak gebruikt in sensorische kamers en creëren het gevoel van een vloeibare kamer, met een responsieve reactie van de vloer bij elke stap die helpt om de perfecte setting te creëren voor een ontspannende zintuiglijke ervaring. Antislip terug? geen installatie nodig.

Specifications:
  • Maat : Elke Tegel: 50cm x 50cm
  • Kleur : Blauw, Groen, Rood, Oranje
  • Stroombron : VK-adapter
  • Gebruik : Sensorisch/Autisme
  • Materiaal : Stevig plastic

Extra informatie: Verlichte Gel Vloertegel Kit

Artikelnummer CZ5000
Merk BlinQ
Leeftijd 3+
Gratis verzending Nee