Verzwaringsdeken Grijs Groot - 5 Kg - 150 x 200cm - Weighted Blanket - Verzwaarde Sensorische Therapiedeken - Slaaphulp

Rollover Mouse To Zoom

€ 154,95

In voorraad Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 12:00 uur worden op dezelfde dag verzonden.

Verzwaringsdeken Grijs Groot - 5 Kg - 150 x 200cm - Weighted Blanket - Verzwaarde Sensorische Therapiedeken - Slaaphulp

Verzwaarde Deken Grijs Groot - 5 Kg

Deze grote grijze verzwaarde deken van 5 kg en 1,5 mx 2 m helpt vaak mensen met autisme en de bijbehorende sensorische verwerkingsstoornis door een rustgevende, gewogen deken sensorische input te geven. Behalve voor een nacht, zijn deze verzwaringsdekens ook ideaal voor elke sensorische ruimte, klaslokaal of voor het kalmeren van gevoelige situaties in uw eigen huis.

Ze zijn een effectieve therapeutische oplossing die zintuiglijk zoekende kinderen en volwassenen helpt hun lichaam te kalmeren en een goede nachtrust te bevorderen. Het extra gewicht kan helpen om angst en stress te verlichten.

De verzwaringsdeken voor sensorische integratie is een deken met extra gewicht die proprioceptieve druk geeft op het hele lichaam. Het proprioceptieve systeem is het sensorische systeem van het lichaam, dat verantwoordelijk is voor de interne en externe signalen van het lichaam van spieren en gewrichten. Het juiste therapeutische effect gericht op dit systeem helpt om fysieke en emotionele stress te verlichten. Het gevoel van diepe druk helpt om te kalmeren. De verzwaringsdeken kan worden gebruikt als hulpmiddel voor aanpassing tijdens rust thuis, in onderwijs-, revalidatie- en medische centra.

Kenmerken :

  • Afmeting : 150 x 200 cm
  • Kleur : Grijs
  • Gebruik : sensorische integratie
  • Materiaal: gemaakt van zachte, voelbare veloursstof.
  • Gewicht : 5kg

Extra informatie: Verzwaringsdeken Grijs Groot - 5 Kg - 150 x 200cm - Weighted Blanket - Verzwaarde Sensorische Therapiedeken - Slaaphulp

Artikelnummer WB5KGLG
Merk BlinQ
Leeftijd 3+
Gratis verzending Nee