Verzwaringsdeken voor kinderen - 120cm x 90cm – 2,3kg – Grijs – 100% Katoen - Verzwaarde therapiedeken - Slaaphulp Stressverlichting voor kinderen

Rollover Mouse To Zoom

€ 39,99

In voorraad Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 12:00 uur worden op dezelfde dag verzonden.

Verzwaringsdeken voor kinderen - 120cm x 90cm – 2,3kg – Grijs – 100% Katoen - Verzwaarde therapiedeken - Slaaphulp Stressverlichting voor kinderen

Deze grijs getinte middelgrote verzwaarde deken is 2,3kg en 90cm x 120cm groot.

Een verzwaarde deken helpt vaak mensen met autisme en de bijbehorende sensorische verwerkingsstoornis door rustgevende, gewogen deken sensorische input te geven. Behalve voor 's nachts zijn deze verzwaringsdekens ook ideaal voor elke sensorische kamer, klaslokaal of voor het kalmeren van gevoelige situaties in uw eigen huis. Ze zijn een effectieve therapeutische oplossing die zintuiglijk zoekende kinderen helpt hun lichaam te kalmeren en een goede nachtrust te bevorderen. Het extra gewicht kan helpen om angst en stress te verlichten. 

Deze grijs getinte verzwaarde deken, met een gewicht van 2,3 kg en afmetingen van 90 cm x 120 cm, is ontworpen om een rustgevende sensorische input te bieden, vooral voor mensen met autisme en sensorische verwerkingsstoornissen. De deken is gemaakt met zachte, voelbare veloursstof, wat een comfortabele en geruststellende ervaring biedt.

De deken is niet alleen geschikt voor gebruik 's nachts, maar ook ideaal voor verschillende toepassingen, zoals in sensorische kamers, klaslokalen of om gevoelige situaties in huis te kalmeren. Het extra gewicht van de deken is strategisch verdeeld om gelijkmatige druk te bieden, waardoor het lichaam wordt geholpen te kalmeren en een goede nachtrust wordt bevorderd.

Gemaakt met aandacht voor kwaliteit. De veloursstof voelt niet alleen zacht aan, maar biedt ook een aangename tactiele ervaring.

Om de levensduur van de deken te waarborgen, raden we aan om de deken met de hand te wassen in koud / lauw water en aan de lucht te laten drogen. Deze verzwaarde deken is een effectieve therapeutische oplossing die zintuiglijk zoekende kinderen helpt hun lichaam te kalmeren en angst en stress te verlichten.

Extra informatie: Verzwaringsdeken voor kinderen - 120cm x 90cm – 2,3kg – Grijs – 100% Katoen - Verzwaarde therapiedeken - Slaaphulp Stressverlichting voor kinderen

Artikelnummer SEM0013
Merk SEM
Leeftijd 3+
Gratis verzending Nee