Winlab Forscher Kids

Rollover Mouse To Zoom

€ 589,00

In voorraad Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 12:00 uur worden op dezelfde dag verzonden.

Winlab Forscher Kids

Winlab Forscher Kids

Spannende experimenten voor de groep De Winlab-onderzoekersset "Kids" maakt directe toegang tot de experimentele wereld van de natuurwetenschappen mogelijk. Hier kunnen de kinderen zelf onderzoek doen.

Dankzij de kindvriendelijke, maar echte laboratoriummaterialen voelen kinderen zich echte onderzoekers! Trouw aan het motto "Proberen is beter dan studeren", onthouden kinderen de praktische kennis veel beter dan de theoretische kennis.

Interesse en verlangen voor natuurwetenschappen worden gewekt, de zintuigen en concentratie worden geprikkeld, taalvaardigheid wordt getraind - nieuwe termen worden geleerd - en het vermogen om in teamverband te werken wordt bevorderd.

De laboratoriummaterialen werden getest door ervaren sprekers van de ABENTEUER LERNEN eV-vereniging in Bonn tijdens meerdere jaren van intensief wetenschappelijk cursuswerk met kinderen van voorschoolse leeftijd.

De set bestaat uit hoogwaardige en veilige materialen, zodat langdurig gebruik in de kleuter- en kleuterschool mogelijk is.

De set bevat onder andere een grote verscheidenheid aan maatbekers, veiligheidsbrillen, spatels en maatlepels, borden, kommen, potten met deksel, vergrootglazen, zeven, pincetten, pipetten, thermometers, aansteker, instructies en nog veel meer. Alles is netjes en overzichtelijk verpakt in de stapelbare, hersluitbare plastic dozen.

Specificaties:

  • Materiaal: kunststof, metaal
  • Afmetingen: zeef: 18 x Ø 7 x 3,5 hoog, maatbeker 100 ml: Ø 6,3 x 11,5 cm, pincet: 9,5 x 1,5 x 1 cm
  • Vanaf 3 jaar onder toezicht van een volwassene

Extra informatie: Winlab Forscher Kids

Artikelnummer 120416
Merk PST
Leeftijd 2+
Gratis verzending Nee