Zand en Water Clam

Rollover Mouse To Zoom

€ 389,90

In voorraad Verzending binnen 5-7 dagen

Zand en Water Clam

Zand En Water Clam

Het transparante schelpvormige bad met getrapte rand stelt maximaal zes kinderen in staat om op verschillende diepten met water te spelen en daarbij zintuiglijke ervaringen op te doen.

Het deksel kan verticaal in het bad worden geplaatst en de verschillende waterspeeltjes kunnen er met zuignappen aan worden bevestigd.

De twee ronde vakken aan de rand van de kuip worden gebruikt om accessoires op te bergen en het openen en sluiten van het deksel te vergemakkelijken. Geplaatst in het frame onder de kuip, dient het deksel als opbergruimte. Trechters, waterraderen en goten maken het mogelijk om de waterstroom te variëren.

Door ermee te spelen, leren kinderen communiceren en delen met hun leeftijdsgenoten. Het water wordt na gebruik eenvoudig afgevoerd via een opening aan de onderkant. Als alternatief kan de schelpvormige kuip ook gevuld worden met zand, om de kinderen gevarieerde zintuiglijke ervaringen te bieden.

Het bad kan met of zonder de standaard worden gebruikt. Deze is in drie hoogtes verstelbaar en heeft twee vergrendelingsrollen voor eenvoudig transport.

Set: 1 kuip (max. 40 liter), 1 deksel, 1 standaard, 1 trechter, 2 waterkanalen, 2 waterraderen, 1 schep. Wordt gedemonteerd geleverd. Belastbaar tot 60 kg.

Specification

  • Materiaal: hoogwaardig kunststof, metaal
  • Afmetingen: opbouw: 82 x 66,6 x 45-59 cm
  • Vanaf 1,5 jaar

Extra informatie: Zand en Water Clam

Artikelnummer KT2005
Merk PST
Leeftijd 3+
Gratis verzending Nee