Exit speelhuis

EXIT Speelhuis

Welk kind wil er nu geen eigen EXIT speelhuis? Een geweldige plek om in de achtertuin te spelen, samen met je broertje of zusje, vriendje of vriendinnetje. Met de vrolijke kleuren, zijn deze fantasierijke speelhuisjes de droom van ieder kind vanaf 3 jaar. Een EXIT Speelhuis is net iets scherper geprijst dan de andere speelhuisjes. Maar daarom niet minder fantasierijk of mooi. Kijk bijvoorbeeld is naar het EXIT speelhuis Tipi!

De EXIT speelhuisjes zijn gemaakt van gedroogd cederhout. Dit is een bijzondere houtsoort omdat het van nature bestand is tegen weersinvloeden en vocht en dus resistent is tegen houtrot. Het cederhout is dus niet behandeld met ongezonde chemicaliën, zoals dat bij grenen of vuren wel vaak het geval is. Cederhout is dus goed voor het milieu en veilig voor de kinderen. De panelen zijn reeds geverfd met een watergedragen beits.

De EXIT speelhuisjes voldoen aan de actueel geldende veiligheidsnormen (EN-71) zodat veilig speelplezier gewaarborgd is.

De EXIT speelhuisjes zijn opgebouwd uit voorgemonteerde panelen, waarbij ook de ramen en deuren zijn voorgemonteerd. Een echt Prefab systeem dus, eenvoudig te monteren!

EXIT speelhuisjes komen in de modellen Fantasia, Beach, Tipi, Loft en Loco

 

Klik hier om naar de houten (EXIT) speelhuisjes te gaan!

EXIT speelhuis Tipi