Merken

 

Kidkraft, Win Green, Bazoongi, AXI, EXIT, Bazoongi en Melissa & Doug

Zijn maar maar paar van de merken die Per Sempre Toys voert. Per Sempre Toys spreekt liever over partners. Kidkraft, Win Green, AXI, Exit, Bazoongi en Melissa & Doug zijn fabrikanten die kwalitatief top producten maken en een sublieme klanten service hebben.

 

Bazoongi speeltent

Elke Banzoongi speeltent is door eigen ontwerpers bedacht en ze zijn continu bezig met het maken van coole dingen voor kinderen met veel fantasie en kleuren!


Kidkraft poppenhuis en keukentje speelgoed

Kidkraft ziet ieder kind als een individu met een onbeperkt vermogen tot creëren en verkennen. Kidkraft maakt fantastisch houten speelgoed, kasten en kisten maar ook binnen en buiten meubeltjes voor de kinderkamer.

 

Melissa & Doug

Bij Per Sempre Toys waren we al een tijd op zoek naar een nieuwe leverancier voor de kleinere producten die en kwalitatief zeer goed waren maar ook heel betaalbaar. Die hebben we gevonden in Melissa en Doug. Kijk bijvoorbeeld naar de verkleedkleren van Melissa & Doug. Heel mooi en betaalbaar speelgoed.

Melissa & Doug is pas in 2012 met hun producten naar Europe gekomen en u zult zien dat het assortiment snel zal groeien!

 

Win Green speeltent

Laat de super mooie collectie van 100% katoen, hand geborduurd en met applicaties voorziene speeltenten met accessoires de perfecte omgeving creëren voor al het plezier uw kinderen kunnen hebben...wat voor sprookje of fantasie verhaal ze willen verkennen!

 

Speelhuis AXI 

AXI biedt een range van leuke, houten speelhuisjes voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Door de vrolijke tinten en leuke details zijn de speelhuisjes een echte blikvanger, zonder dat het tuinbeeld wordt verstoord. AXI staat voor actief speelplezier.

EXIT

Met de vrolijke kleuren, zijn deze fantasierijke speelhuisjes de droom van ieder kind vanaf 3 jaar.


Teamson

Handgemaakte en hand beschilderde kindermeubels van top kwaliteit. Alle creaties van Teamson 's zijn met de hand geschilderd door getalenteerde kunstenaars, zodat er geen twee precies gelijk zijn. De kwaliteit van het vakmanschap is een van de allerbeste, door nauw toezicht op het productieproces in eigen fabrieken. Elk stuk wordt zorgvuldig met de hand gesneden en de aard van de kwaliteit is moeilijk te evenaren.