Win Green speeltent

Win Green speeltent

Kinderkamer aankleden met Win Green luxe speelgoed tent

Bij Per Sempe Toys doen we al enige tijd zaken met Win Green. Wat ons aansprak is dat de tenten van natuurlijke producten gemaakt zijn en daarnaast vrouwen in India helpen om zelf in hun onderhoud te voorzien. En dat er veel handwerk in zit, kunnen we eigenlijk niet op een foto laten zien. Ze zijn echt schitterend! Wij krijgen regelmatig vragen over afmetingen, kleuren etc.

Soms wordt de naam ook als Wingreen geschreven. De meeste Win Green speeltenten komen in twee maten: klein en groot. Iedere situatie is natuurlijk anders. Maar wanneer de de ruimte heeft raden we onze klanten vaak de grote Win Green speeltent aan. Dat maakt het spelen met meerdere kinderen eenvoudiger en dan heb je ook een paar jaar plezier van een speeltent. Het is per slot van rekening toch een hele uitgave!

Klik hier voor Win Green speeltenten

Klik hier voor Win Green wigwam

 Win Green Speeltent Fairy

Per Sempre Toys heeft bijna iedere Win Green zelf op voorraad - daarom kunt u rekenen op een snelle levering. Zelf afhalen mag u natuurlijk ook

 

De handgemaakte Win Green (Wingreen) speelgoed tenten zijn voorzien van applicaties. 100% Katoen, hand geweven en geverfd en komt in een sublieme reeks van kleuren en designs. Een kinderkamer kan met een speeltent voor kinderen worden omgetoverd in een themakamer. De speeltenten zijn er in verschillende thema's: een sprookje met elfjes en cupcakesbrandweerboerderij, een garage of boothuis.

Als u de Win Green (Wingreen) speeltent gebruikt om de kinderkamer aan te kleden, is er een hele range aan accessoires in het assortiment. Van toy bags voor het speelgoed, een poef of zitzak, beddengoed als sprei en kussenslopen en natuurlijk een vloerkleed of quilt. U kunt altijd een afspraak maken om de speeltent van uw dromen te bekijken of ons vragen een staaltje naar u op te sturen zodat u kunt controleren of de kleur bij de kinderkamer past.

 

Wigwam kopen

Cowboy en indiaantje spelen blijft altijd leuk. Als je een Win Green wigwam (Wingreen) gaat kopen, krijg je een luxe speelgoed tent met bergen, cactussen en paard en wagen. De klanten die bij Per Sempre Toys een wigwam kopen, gebruiken die vaak als plaats waar een kind zich terug kan trekken. Wigwam kopen? Bij Per Sempre Toys vindt u speeltenten, wigwams maar ook hangende, pavilion tenten en zelfs speeltenten voor uw hond!

Maar er zijn ook wigwams, hanging tenten en cabana's of paviljoenen voor in de tuin. Die kunt u bijvoorbeeld bij het zwembad plaatsen.

 Wigwam Win Green

Klik hier om naar de Win Green producten (Wingreen) te gaan!