Kidkraft houten speelgoed

Kidkraft houten speelgoed

 Kidkraft KeukentjesKidkraft PoppenhuizenKidkraft Speelsets

 

Kidkraft is het merk voor alle unieke en creatief houten speelgoed en kindermeubelen van hoge kwaliteit. Kidkraft ziet ieder kind als een individu met een onbeperkt vermogen tot creëren en verkennen. Met het grote assortiment aan houten speelgoed voorziet het Amerikaanse speelgoedmerk in de behoeften van elk kind. Kidkraft werkt elke dag aan vernieuwingen en staat garant voor klanttevredenheid. Kiest u voor Kidkraft, dan kiest voor:

-          Duurzaamheid

-          Hoge kwaliteit

-          Toy Safety Standard waarborg

-          40+ jaar ervaring

Ga direct naar het gehele assortiment van Kidkraft.

Kidkraft houten keukentjes

Kidkraft biedt u een ruime keus in houten keukentjes. De bekende modellen speelgoed keukens zijn onder andere de Vintage keuken, Prairie keuken, Uptown Espresso keuken, Moderne Country keuken. Als u een houten speelkeuken of kinderkeuken zoekt, dan is Kidkraft zeker een speelgoed merk om naar te kijken.

100% veilige speelsets

De houten speelkeukentjes van Kidkraft zijn alles-in-een speelsets voor kinderen die eens lekker willen kokkerellen. De bijpassende keuken accessoires van Kidkraft maken de speelkeukens compleet. Uiteraard is er ook gedacht aan de veiligheid van de kinderen. Alle Kidkraft speelkeukens zijn 100% kindveilig. Ze voldoen allemaal aan EN71 Toy Safety Standaard.

KidKraft keukens of speelkeuken worden door ouders en scholen als beste keuken speelsets op de markt getypeerd. De Kidkraft keukens zijn op kindermaat ontworpen. Iedere speelkeuken is gemaakt van kwalitatief hout. Als er een onderdeel beschadigd of verloren is kunt u altijd dat onderdeel bestellen.

Direct naar Kidkraft keukentjes 

De hoogte van de werkbladen van de keukentjes vindt u onderaan de rubriek keukentjes.

 

Kidkraft houten poppenhuis

Kidkraft poppenhuizen zijn erg populair bij kinderen. Niet alleen omdat de houten poppenhuizen elk staan voor een unieke speelwereld, maar ook omdat ze zo verrassend compleet zijn. Meubelstukken worden vaak standaard meegeleverd, zodat kinderen direct aan de slag kunnen met spelen. Alle houten poppenhuizen zijn erg kleurrijk en gedetailleerd uitgewerkt. Bekijk de populaire modellen ‘Mijn droomvilla’, ‘Majestic Mansion dollhouse’ of ‘het poppenwinkelcentrum’. De meeste Kidkraft poppenhuizen zijn gemaakt voor Barbie formaat poppen. De materialen en verf zijn natuurlijk niet giftig. Eigenlijk is er geen betere en mooier cadeau dan een Kidkraft poppenhuis voor uw kind.

Direct naar Kidkraft poppenhuizen

 

Overige Kidkraft collectie

Naast de houten keukentjes en poppenhuizen biedt Kidkraft ook ander soorten speelgoed. Bekijk ook eens:

-          Kidkraft speelgoed treinen

-          Kidkraft kinderbedden

-          Kidkraft kaptafels