Infinity wandlamppaneel

Rollover Mouse To Zoom

€ 934,95

In voorraad Verzending binnen 7-14 dagen

Infinity wandlamppaneel

Infinity wandlamppaneel

Het systeem wordt bestuurd door twee knoppen, die de fonkelende kleur en modus veranderen. Dit paneel is gunstig voor mensen met visuele en auditieve beperkingen, het helpt bij het ontwikkelen van ruimtelijke en tactiele waarneming.

Infinite Wall Light Panel kan in elke omgeving worden gebruikt voor visuele stimulatie. Het kan eenvoudig aan een muur worden bevestigd en elke kamer veranderen in een rustgevende omgeving. Geweldig om te gebruiken als kalmerend hulpmiddel op de achtergrond voor kinderen of volwassenen die worstelen met sensorische verwerkingsstoornissen, verstandelijke handicaps, gedragsproblemen, angst en depressie.

Kinderen of volwassenen kunnen veranderingen in patronen waarnemen, het glinsteren van verschillende kleuren, enz. Het kan helpen bij het reguleren van de psycho-emotionele toestand van de kinderen of volwassenen die moeite hebben met emotionele regulatie. Bovendien kan het lichtpaneel dienen als een extra hulpmiddel om de spraakontwikkeling van het kind te stimuleren.

Specificaties

  • Afmetingen: ? (H x B x D) 1060 mm x 620 mm x 121
  • Materiaal: "geëxtrudeerd acrylaat, gelamineerde spaanplaatdikte, PVC, metalen bevestigingsmiddelen"
  • Gewicht:? 30kg
  • Krachtbron:? Inpluggen
  • Complete set : paneel ? 1 stuk; metalen bevestigingsmiddelen

Extra informatie: Infinity wandlamppaneel

Artikelnummer E1130
Merk PST
Leeftijd 3+
Gratis verzending Nee