Therapeutsiche Luchtkussen Set, 6-delig (Incl Elektrische Pomp) met klittenbandstrips

Rollover Mouse To Zoom

€ 870,95

In voorraad Verzending binnen 7-14 dagen

Therapeutsiche Luchtkussen Set, 6-delig (Incl Elektrische Pomp) met klittenbandstrips

Therapeutsiche Luchtkussen Set, 6-delig (Incl Elektrische Pomp) met klittenbandstrips

Deze Therapeutsiche Luchtkussen Set, 6-delig (Incl Elektrische Pomp) met klittenbandstrips set bevat alle elementen om je opvang, praktijk, school, gymzaal, sportclub of andere ruimte, om te toveren naar een ruimte voor veilige bewegingsoefeningen.

De extra dikke kwaliteit maakt dat je de Therapeutsiche Luchtkussen Set, 6-delig (Incl Elektrische Pomp) met klittenbandstrips set ook voor buitenactiviteiten kan gebruiken bij spelletjes op het gras, of voor drijven op het water. Kortom een veelzijdige trainingssest. Onze Therapeutsiche Luchtkussen Set, 6-delig (Incl Elektrische Pomp) met klittenbandstrips materialen zijn van zeer degelijke kwaliteit. Gemaakt van duurzaam en hoogwaardig Plato PVC. De gelaste naden zorgen voor 100% water- en luchtdichtheid.

Als optie kun je kiezen voor 6 extra klittenbandstrips, hierdoor zijn de verschillende Airtrack elementen aan elkaar te koppelen/te stapelen. Op de airtrack, airboards en airblock zit standaard zacht klittenband, door middel van extra (harde) klittenbandstrips kunnen de elementen aan elkaar gekoppeld/gestapeld worden voor nog meer stevigheid.

Deze 6-delige set is opgeblazen binnen 3 minuten. Je stelt eenvoudig de gewenste druk in naar wens. Draagbaar en neemt weinig ruimte in beslag.

De Therapeutsiche Luchtkussen Set, 6-delig (Incl Elektrische Pomp) met klittenbandstrips betaat uit:

 • 1 Airtrack 3 meter, L300 x B100 x H10 cm, gewicht ca. 11 kg.
 • 1 x Luchtrol/Airroll (formaat) L100 x Ø60 cm
 • 2 x Airboard L100 x B60 x H10 cm
 • 1 x Airblock L100 x B60 x H20 cm
 • Inclusief elektrische pomp 600W

3 meter Airtrack

Een geweldige oefenmat voor binnen en buiten, bestemd voor veilige trainings/bewegingsoefeningen. Het product is opblaasbaar en weegt circa 11 kg. en is 1 meter breed en 10 cm hoog. De Airtrack kun je verbinden met verschillende elementen, waardoor deze steeds uitdagender wordt. Voor nog meer uitdaging, koppel je de helling aan deze set.

Luchtrol/Airroll

Kan goed worden ingezet, bij problemen met balans en coördinatie. Zeer geschikt voor het gehele lichaam voor balansoefeningen of als hulpmiddel o.a. voor het trainen van handstand en flikflak. Door de draaggrepen aan de uiteinden is deze gemakkelijk te verplaatsen. Het product is opblaasbaar en neemt weinig ruimte in beslag.

Airboard L100 x B60 x H10 cm

Een springplateau van 10 cm dik. Stabiel om op te staan, af te zetten voor een sprong en geschikt om op te steunen. Afzonderlijk te gebruiken maar ook leuk in combinatie met de andere Airtrack elementen. Makkelijk mee te nemen, licht van gewicht en gemakkelijk op te blazen.

Airblock L100 x B60 x H20 cm

Een dik springplateau van circa 20 cm dik dat ook vaak als ‘landingskussen’ wordt gebruikt. Het is licht van gewicht en gemakkelijk op te pompen. Afzonderlijk te gebruiken maar ook leuk in combinatie met de andere Airtrack elementen. De Airblock is dikker dan het Airboard en biedt daardoor meer sprong.

Specificaties

 • Kleur(en): grijs/blauw
 • Materiaal: Plato PVC
 • Gewicht: circa 20 Kg.
 • Inclusief: Elektrische pomp
 • Set: 6-delig
 • Certificering: EN-71

Extra informatie: Therapeutsiche Luchtkussen Set, 6-delig (Incl Elektrische Pomp) met klittenbandstrips

Artikelnummer 14201
Merk BlinQ
Leeftijd 2+
Gratis verzending Nee